Kérdése van? + 36 96 417 494

Pályázat

Kedvezményezett neve: Rother Metal Gyártó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Pályázat kódszáma: GINOP Plusz-3.2.1-21

Szerződött támogatás összege: Képzési költség támogatás: 8 330 000 Ft, kieső munkaidőre járó bértámogatás: 4 996 152 Ft

A megvalósuló képzések elnevezése és célja: A projekt keretében 5 db képzés valósul meg, mely során összesen 34 munkavállalónkat képezzük. A képzési programunk célja, hogy munkavállalóinkat soft skill területeken fejlesszük, amelynek keretében a következő képzések valósulnak meg:

  1. képzés

Képzés megnevezése: Telemarketing, teleértékesítés, telefonos piackutatási technikák

Képzésen résztvevők száma: 5 fő

Képzési óraszám: 70 óra

Képzés időtartama: 2023.02.06-2023.04.06.

Képzés bemutatása: A program célja, hogy a résztvevők olyan ismeretek, kompetenciák birtokába jussanak, amelyek segítségével az általuk képviselt szervezet marketing stratégiájában megjelenő telefonos piackutatási és telefonos marketing eszközöket sikeresen tudják alkalmazni. A program sikeres elvégzése után az alapvetően fontos telefonos kommunikációs szabályok alkalmazásán túl célszerű és hatékony módon tudnak véleményt kialakítani és javaslatot tenni saját szakterületük tekintetében.

  1. képzés

Képzés megnevezése: Új típusú értékesítési technikák

Képzésen résztvevők száma: 19 fő

Képzési óraszám: 120 óra

Képzés időtartama:       A.csop: 2023.02.10-2024.01.26

B.csop: 2023.03.03-2023.11.17.

Képzés bemutatása: A program célja, hogy a résztvevők olyan szakmai ismereteket, kommunikációs és egyéb készségeket sajátítsanak el, melyekkel meg tudnak felelni az értékesítés új kihívásainak. Növekedjen a belső motivációs szintjük, fedezzék fel, hogy sikeresebbek lehetnek az értékesítés területén. Ismerjék meg az értékesítési folyamat összefüggéseit, alkalmazzák a leghatékonyabb technikákat. E képzési folyamatban olyan elemek is helyet kapnak, melyek az értékesítés perifériáján helyezkednek el, ennek az oka, hogy így érhetjük el azt, hogy a 6 modul elvégzésével minden szinten és témakörben képzetté válik a munkatárs.

  1. képzés

Képzés megnevezése: Hatékony időgazdálkodás

Képzésen résztvevők száma: 8 fő

Képzési óraszám: 60 óra

Képzés időtartama: 2023.04.17-2023.05.18.

Képzés bemutatása: A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék személyes hatékonyságuk és időtervezésük összetevőit, el tudják különíteni a képzés következményeként aktív és passzív feladataikat, valamint az idő hatékony beosztásával képessé váljanak az időhiányból fakadó stressz elkerülésére, s új időnyerési módszereket sajátítsanak el, ezeket tudatosítjuk bennük. A képzés során a későbbi sikeres alkalmazás érdekében begyakorolják ezeket a módszereket.

  1. képzés

Képzés megnevezése: Stratégiai vezetők továbbképzése

Képzésen résztvevők száma: 6 fő

Képzési óraszám: 80 óra

Képzés időtartama: 2023.06.07.-2023.12.04.

Képzés bemutatása: A program célja, hogy a résztvevők a vállalkozások menedzsmentjének működésével, a vezetés alapvetéseivel megismerkedve tudjanak megfelelő vállalati- és versenystratégiát alkotni. Képesek legyenek az elemzésektől a visszacsatolásig és ellenőrzésig minden fontos területet koordinálni, és felkészüljenek a jövő kihívásaira. Ebben a képzési folyamatban az új kihívásokra, kérdésekre is hasznos, előmutató válaszokat kapnak.

  1. képzés

Képzés megnevezése: Hatékonyan működő csapat

Képzésen résztvevők száma: 5 fő

Képzési óraszám: 110 óra

Képzés időtartama: 2023.10.11-2024.01.30.

Képzés bemutatása: A program célja, hogy a résztvevők gyakorlati és elméleti ismereteket szerezzenek a csoportmunka jellegéről és munkahelyi szerepéről, fontosságáról. A program olyan készségek fejlesztésére koncentrál, amelyek hozzájárulnak a hatékony, eredményes csapatmunkához, ezáltal pedig a hosszútávú munkahelyi sikerhez, növelik a teljesítményt, s fejlesztik az együttműködési készséget.