CNC megmunkálási kapacitás és rugalmasság bővítése a DroidX Kft-nél

A DroidX egy viszonylag fiatal, de nagyon ambiciózus cég Magyarországon. A DroidX Kft. tevékenységi köre magában foglalja a szerszámgyártást, a vasúti alkatrészek gyártását, de az autóipar és az energiaipar egyik fő beszállítója is.
Dubics úr, a DroidX Kft. tulajdonosa, Unisign gyártmányú Uniport 6000-HV. nagy méretű CNC Megmunkálóközponttal bővíti a gyártási kapacitását.

Dubics úr, a DroidX Kft. tulajdonosa bővíti a termelési kapacitást, a növekvő kereslet, és rugalmas kiszolgálás érdekében.

A társaságot Dubics úr alapította. – Kiváló gyakorlati érzékkel! Az elmúlt években folyamatosan bővítette a gyártókapacitásait, hogy megfeleljen a nagy méretű alkatrészek magas minőségű gyártásának, és a CNC megmunkálás növekvő igényeinek.

Legutóbbi beszerzése: Uniport 6000-HV

A következő lépés egy teljesen új csarnok felépítése, amelybe telepítik a legutóbb vásárolt és legkorszerűbb Uniport 6000-HV CNC gépet. Ez a berendezés egy 5 tengelyes mozgó állványos portál rendszerű megmunkáló központ, amelybe integrál még egy CNC körasztalt is. Az új megmunkálóközponttal a DroidX hatalmas lépést tesz a termelési kapacitása terén, hogy egyre több új ügyfelet tudjon kiszolgálni a magyarországi, és külföldi piacain is.

 

 

A tervezett bővítés, az Uniport 6000-HV CNC Megmunkáló központ üzembe állítása.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rendkívül nagy alkatrészek CNC megmunkálása

Az Uniport 6000-HV integrált CNC körasztalt tartalmaz, és az öt NC tengelyt, a rugalmasságot, pontosságot, teljesítményt és maximális megbízhatóságot ötvözi. Ez a megoldás a CNC-gépet univerzálissá és ideálissá teszi szinte minden megmunkálási feladathoz és piachoz.

Ami az Uniport 6000-HV legfontosabb jellemzője, a nagy vízszintes és függőleges asztal hozzáférés rendkívül nagy alkatrészek megmunkálásához, egy kompakt mozgó állványos portálgépen. További előnye a főorsó hajtott fejének forgása, amely biztosítja, hogy a munkaterület teljes magassága elérhető legyen függőleges és vízszintes irányban is.

Az Uniport 6000-HV műszaki adatai

A DroidX a minőség és a maximális rugalmasság mellett döntött a CNC megmunkálás során:

– X = 10 000 mm, Y = 4000 mm, Z = 1800 mm
– 5 tengelyes megmunkálás
– 138 szerszámtár hely
– Előtoló egység 73 kW max. 7000 ford / perc teljesítménnyel
– Karusszeles körasztal ? 2500 mm
– A főorsó döntés működtetése lehetséges
– A Heidenhain TNC 640 CNC vezérlő

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Főbb jellemzők
– Maximális munkaterület
– A legkisebb ökológiai lábnyom
– A nagy alkatrészek hatékony megmunkálása
– Nagy dinamika
– Karusszeles körasztal a maximális rugalmasság érdekében

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helyi támogatás

Az Unisign BV. termékeihez  a képviselő partnerünk: a  Rother Metal Kft. kiváló helyi támogatást nyújt Magyarországon. lásd itt a neten is.